Admicom & Tocoman | Projektinhallintakokonaisuus
rakennusalalle

WEBINAARIN TALLENNE 

Admicomin ja Tocomanin yhteistyö alkoi vuosi sitten! Paljon on ehtinyt tapahtua, ja olemme nyt siinä pisteessä, että pääsemme esittelemään yhteistyömme siemeniä.

Markkinat ovat pyytäneet meiltä ohjelmistotoimittajilta jo vuosia projektinhallintaan ohjelmistokokonaisuutta, joka yhden luukun -periaatteella nivoo kaiken rakentamisen laskennasta kirjanpitopalveluun asti. Nyt yritysten ei enää tarvitse johtaa mutu-tiedon pohjalta, vaan -Tocomanin myynti- ja asiakkuusjohtajan Jari Kangassalon sanoja lainaten, 

"Oikea tieto on oikeilla henkilöillä, oikeassa paikassa."

Admicom-Tocoman järjestelmä toimii samalla tavalla kuin rakennusliikkeen prosessit. 

Kustannusarvion pohjalta voidaan tehdä tarjous, ja samaa tietoa voidaan hyödyntää myös tuotantovaiheen laskelmissa: 

  • aikataulusuunnitelmissa
  • hankintasuunnittelussa
  • tavoitearvion laadinnassa.

Tieto jalostuu Adminetissä, projektin toteutusvaiheessa sekä taloushallinnossa, jolloin luotettavan tiedon pohjalta voit rakentaa yritykseesi kriittisiä menestystekijöitä. 

Webinaarimme on suunnattu pienille ja keskisuurille rakennusalan yrityksille, ja heille, jotka haluavat kuulla lisää Admicomin ja Tocomanin yhteistarjoamasta. Tilaa webinaarin linkki sähköpostiisi täyttämällä lomake, tai ota yhteyttä alla oleviin yhteystietoihin, niin katsotaan mitkä ohjelmistot palvelevat sinun yritystäsi parhaiten. 

 

 

A - studio | Admicom & Tocoman - Projektinhallinta kokonaisuus rakennusalalle

Haluatko kuulla lisää ohjelmistokokonaisuutemme eri osa-alueista? Katso tämä lyhyt video, jossa käymme lyhyesti läpi tarjontamme hyödyt yleisellä tasolla. 


Ota yhteyttä!

Tilaa webinaarin tallenne:

   Jari pyöreä 
 
Jari Kangassalo
Myynti- ja asiakkuusjohtaja
Joni Haapamäki - png pyöreä
 
 
Joni Haapamäki
Toimiala- ja myyntijohtaja | Admicom Oyj