Webinaaritallenne

Rakennushankkeen kustannushallinta
– tavoitearviosta reaaliaikaiseen seurantaan
Lime-erotin

Rakennushankkeiden talouden hallinta luo  perustan yrityksen toiminnalle ja kannattavuudelle. Usein törmäämme kuitenkin tilanteeseen, jossa yritysjohdolla sekä työmaajohdolla ei ole täsmällistä tietoa hankkeiden taloudellisesta tilanteesta, loppukustannuksista saatikka yrityksen taloudellisen kokonaistilanteen kehittymisestä.

Tocoman Laskennan ja Adminet toiminnanohjausjärjestelmän työkaluilla hankkeiden kokonaisvaltainen kustannushallinta helpottuu ja yrityksesi taloudellisen tilanne on aina tiedossa. Tässä webinaarissa näytämme kuinka Tocoman Laskennassa luodaan helposti kustannusarvion pohjalta tavoitearvion, joka siirretään Adminettiin reaaliaikaiseen seurantaan. Adminetissä pääset koostamaan raportit ja seuraamaan toteumaa jatkuvasti oikeilla tiedoilla. 

Webinaarin hyödyt:

  • Tavoitearvion siirto Tocoman Laskennasta Adminettiin
  • Kustannusarvion merkitys rakennushankkeen taloudelliselle menestykselle
  • Kustannusten läpinäkyvyys aina johdosta työmaalle
  • Reaaliaikainen kuva hankkeen toteumasta
  • Toteumatiedon hyödyntäminen seuraavassa hankkeessa

Täytä lomake, niin saat linkin webinaaritallenteeseen sähköpostiisi!

Tilaa webinaaritallenne täyttämällä lomake:

   

Puhujat
Lime-erotin


Joni Haapamäki - png pyöreä

Joni Haapamäki
Toimiala- ja myyntijohtaja, Admicom Oy

Joni toimii Admicomilla rakentamisen ja talotekniikan toimialajohtajana. Vankka kokemus ohjelmistoalalta on rakentunut yhteistyöstä satojen toimialan asiakkaiden kanssa. Admicomilla Joni on työskennellyt jo noin 5 vuoden ajan.

joni.haapamaki@admicom.fi

Henrik pyöreä 2

Henrik Hassinen
Kouluttaja, Tocoman 

Henrikillä on vuosien kokemus työmaatoiminnoista ja nyt hän huolehtii siitä, että asiakkaamme saavat mahdollisimman hyvän koulutuksen Tocoman-ohjelmistoihin.

henrik.hassinen@tocoman.com