Admicom-webinaari 18.5.2021:

Tehokas kassanhallinta
– yrityksen kriittinen menestystekijä
Lime-erotin

Tehokas kassanhallinta on kriittinen tekijä terveen liiketoiminnan ja yrityksen menestyksen varmistamisessa. Tilaa sähköpostiisi linkki toukokuussa järjestetyn webinaarin tallenteeseen, jossa kuulet näkemyksiä kassanhallinnan merkityksestä yrityksen jatkuvuuden turvaamisessa, saat vinkkejä kassanhallintaan sekä kuulet Adminet kassajousto -palvelusta.

Webinaarin hyödyt:

  • Tehokkaan kassanhallinnan ymmärtäminen
  • Ota järjestelmä hyötykäyttöön – parhaat käyttötavat Adminetillä
  • Kuinka saat reaaliaikaisen kuvan yrityksen kassatilanteesta
  • Opi hyödyntämään Adminet kassajouston tarjoamia mahdollisuuksia

Ohjelma
Lime-erotin

Kassavirta – kriittinen osa liiketoimintaa
Petri Aho, talousjohtaja, Admicom Oyj

Raha liikkeelle – tehokkaat toimintatavat Adminetin avulla
Ari Aarniovuori, Adminet-superkäyttäjä

Adminet kassajousto – lisää joustavuutta kassanhallintaan
Jussi Pöntinen ja Topi Partanen, Certum Oy

Kysymyksiä ja keskustelua

 

Sitaatti

Kassavirta on kuin yrityksen verenkierto. Sen hyytyessä voi tervettäkin kannattavuutta tehnyt yritys ajautua nopeasti vaikeuksiin, kun uusia hankkeita ei saada liikkeelle ja kaikkiin juokseviin kuluihin ei riitä rahaa.

-Petri Aho-

Tilaa webinaaritallenne sähköpostiisi täyttämällä lomake:

   

Puhujat
Lime-erotin


Petri Aho pyöreä 200px

Petri Aho

Admicomilla talousjohtajana toimivalla Petrillä on yli 15 vuoden kokemus rahoitusmarkkinoilta mm. rakennusalan ja teknologiayhtiöiden osakeanalyysistä. Seurattuaan pitkään pörssiyhtiöiden toimintaa, hän on saanut todistaa läheltä kassavirran ja vahvan omavaraisuuden merkityksen yritysten menestykselle.

 

Ari Aarniovuori-pyöreä

Ari Aarniovuori

Admicomilla pitkään monipuolisissa asiantuntijatehtävissä toiminut Ari tuntee Adminetin kuin omat taskunsa. Vuosien saatossa hän on auttanut lukuisia asiakkaitamme ratkaisemaan heidän arkensa haasteita. Nyt hän kertoo parhaat vinkkinsä siihen, kuinka Adminetillä voidaan tukea tehokasta kassanhallintaa.

 

Jussi-Pöntinen-Certum

Jussi Pöntinen

Jussi on Certumin myyntijohtaja ja yrittäjä, jolla on lähes 20 vuoden kokemus rahoitusalalta ja asiakasrajapinnassa toimimisesta. Asiakastapaamisista Jussi tuo arvokasta tietoa asiakkaiden tarpeista Certumin palveluiden, sekä Admicomin ja Certumin yhteistyössä toteuttaman Adminet kassajouston kehittämiseen.

Topi-Partanen,-Certum

Topi Partanen

Topi on Certumin johtava asiantuntija, kehitysjohtaja ja osakas. Hän on toiminut pankki- ja rahoitusalalla yli 10 vuotta. Topi on monen yritysjohdon oikea käsi, joka monipuolisella osaamisellaan neuvoo yrityksiä muun muassa rahoituksessa ja omistusjärjestelyissä, sekä talousstrategioiden luomisessa.