Rakennusalan yrittäjä! Varaa paikkasi maksuttomaan webinaariin tiistaina 2.11. klo 9:30-10:15:

5 keinoa pitää rakennusalan yrityksen rahavirrat liikkeellä (ja nukkua yösi hyvin)

Me tiedämme, että rakentamiseen liittyy aivan omat haasteensa ja erityispiirteensä, mitä tulee tehokkaaseen talouden ja toiminnan ohjaamiseen keskellä kiireistä arkea ja rakentamisen buumia. Jotta projekteista saadaan paras kate irti, saisit yrittäjänä nukkua yösi hyvin ja aikaa jäisi enemmän muullekin elämälle – tarvitaan hyvän johtamisen rinnalle järjestelmä, joka pitää rahavirrat liikkellä ja johon rakennusalan parhaat käytännöt ovat jo sisäänrakennettuna.

Joten tämä on teille rakennusalan yrittäjät – vuosien, sekä satojen asiakasprojektien kokemuksemme rakennusalan yritysten toiminnanohjauksen haasteista ja parhaista ratkaisuista täräytetään vihdoin eetteriin webinaarin muodossa tiistaina 2.11. klo 9:30 – 10:15 – varaa siis paikkasi nyt!

Tilaisuudessa rakennus- ja talotekniikka-alan asiantuntijamme Tommi Kalliokoski käy läpi haasteet ja ratkaisut rakennusyritysten talouden hallintaan.

Tommin johdolla kerromme mm. miten:

  • alkubudjetti saadaan tuotua rakennuskohteelle
  • projektin budjettia voi seurata koko projektin ajan
  • maksuerätaulukoiden hallintaa saa helpotettua
  • ostolaskujen käsittelyä yksinkertaistetaan
  • litteraraportointi saadaan tarkaksi ja nopeaksi

Emme toki ihmettele, jos ajankohta on kalenteristasi jo buukattuna, mutta ei hätää – webinaari tallennetaan ja tallenne lähetetään kaikille paikkansa varanneille. Kannattaa siis ilmoittautua, vaikket ehtisikään livenä kuulolle! 😉

Tommi-Kalliokoski-200px

Tommi Kalliokoski

Senior Sales Manager, Admicom Finland Oy
+358 40 120 4828

tommi.kalliokoski@admicom.fi

Tommi on tehnyt pitkän uran erilaisten rakennusalan ratkaisujen parissa. Hän toimii Admicomilla kokeneempana myyntipäällikkönä Oulun toimipisteessä palvellen erityisesti Pohjois-Suomen rakentamisen ja talotekniikan yrityksiä.

Ilmoittaudu webinaariin tästä: